A diót pirítsuk meg az üres serpenyőben. Megtisztítjuk és felaprózzuk a mogyoróhagymát, a paradicsomot felkockázzuk. Egy keveset felmelegítünk a paradicsom ol
Vágjuk a virslit három darabra, a vesét kétfelé, a paradicsomot pedig négyfelé. A gombafejeket hagyjuk meg egészben. Mindegyik nyársra egyenlő arányban szúrju
Egy tálban összekeverjük az olajat, a citromlevet, a bort, a oregánót, babérlevelet, sót, borsot. Ebben pácoljuk egy éjszakán keresztül a felkockázott húst.
A húst felszeleteljük, kikloffoljuk, megsózzuk, először lisztbe, majd tojásba, végül ismét lisztbe panírozzuk, és zsírban megsütjük.
A húst verjük ki, sózzuk meg, és forgassuk liszttel elkevert tojásba. Forró olajban süssük ki. Sült burgonyával, vagy rizzsel tálaljuk.
A hús mindkéát oldalát süssük elő, majd vegyük ki az edényből, töröljük ki a zsiradékot, és tegyük vissza a húst. Locsoljuk meg a fehérborral, az olíva
A húst és a bort felforraljuk, majd beletesszük az elnegyedelt hagymát és a húst. Forrástól számított negyed óra után a répát is hozzáadjuk, és még 15 pe
A hús mindkét felét a vajon megpirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk, a rozmaringgal ízesítjük. Az összes zöldséget feldaraboljuk, majd a húshoz adjuk a babérlev
Ugrás a lap tetejére >>