Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne a mézet, a szójaszószt, a borsot, fahéjat és a fűszerkeveréket. Ezzel a mázzal vonjuk be jó alaposan a húsos bord
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne a mézet, a szójaszószt, a borsot, gyömbért és a fűszerkeveréket. Ezzel a mázzal vonjuk be jó alaposan a húsos bo
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne a mézet, a szójaszószt, a borsot, köményt és a fűszerkeveréket. Ezzel a mázzal vonjuk be jó alaposan a húsos bor
Az oldalast besózzuk, borsozzuk, olajjal bekenjük, majd sütőbe tesszük és mindkét felét megpirítjuk. Ezután felöntjük vízzel, és így pirosra sütjük, majd
Ízesítsük be az oldalast borssal. Olajozzunk ki egy serpenyőt, és tegyük be az oldalast. Pucoljuk meg és felezzük el hosszában a mogyoróhagymát, majd szórjuk
Először a hozzávalókból puliszkát készítünk. Ezután a felkockázott szalonna zsírját kisütjük, majd ebben megpirítjuk a felaprózott hagymát. Ebbe beletes
A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd zsírban átsütjük, és egy jénaiba tesszük őket. Mindegyikre rakunk egy-egy sonkát és sajtot, majd sütőbe tesszük. Amikor a
A natúran sütött, sózott sertés szeleteket megkenjük tejföllel. A pirított sós-borsos gombát rátesszük, valamint a csíkokra vágott gépsonkát és a reszelt
Ugrás a lap tetejére >>