A húst megtisztítjuk és felcsíkozzuk. Ezután a felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd ebben megpirítjuk a hagymát. Rászórjuk a pirospaprikát, majd
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, lisztbe forgatjuk, majd olajban átsütjük. Eközben a hagymát felkarikázzuk, ezeket is megszórjuk liszttel, majd ezt is megs
A megtisztított húst fűszerzzük a gyömbérrel és tegyük előmelegített sütő rácsára fél órára. Rakjunk valamit alá, ahova le tud csöpögni a zaftja. Ezut
Főzzük meg a tésztát a csomagolása szerint. Szűrjük le, majd tegyük félre. hevítsük fel a vokot magas hőfokon, tegyük bele az 1 evőkanál olajat, az ötfűs
A húst hosszúkás szeletekre daraboljuk, és sós-fokhagymás-babérleveles vízben megabároljuk. Ezután vöröshagymával ledaráljuk, adunk hozzá őrölt borsot, z
A pacalt többször mosd át. Készíts pörköltalapot, tedd bele a csíkokra vágott pacalt, és fedő alatt párold puhára. Néha kevés vizet önts alá. de vigyázz
Többször öblítsd le a pacalt. Készíts pörköltalapot, tedd bele a csíkokra vágott pacalt, fedő alatt párold puhára, lassú tűzön.Ha kívánja önts rá kev
Keverjük össze a páclé hozzávalóit, majd tegyük bele a báránycombot. Pácoljuk két napig, majd süssük meg a páclében.
Előkészület: 15 perc.
Sütési id
Ugrás a lap tetejére >>