A felkockázott veséket vajon megfuttatjuk, sózzuk, borsozzuk, majd a serpenyőt borszeszfőzőre tesszük. Meglocsoljuk a konyakkal, meggyújtjuk, majd a pezsgővel el
Szárzellert vágjuk 5 cm hosszú darabokra. Keverjük össze a húslevest, mézet, paradicsompürét, mártást, borecetet.
Wokban forrósítsunk fel olajat, tegyük be
A felszeletelt húst besózzuk, lisztbe forgatjuk, majd a vaj és olaj keverékén megpirítjuk mindkét felét. Ezután hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, a bore
A felaprózott hagymát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott húst, paradicsompaprikát és sárgarépát. Sózzuk, majd felöntjük vízzel. Amikor
A sertésszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd bedörzsöljük a köménymaggal, mustárral és fokhagymával. Ezután egy tepsibe alufóliát teszünk, erre
A húsokat hagymás olajon megpirítjuk, majd a fűszerekkel ízesítjük. Hozzáadjuk a felszeletelt paradicsomot és paprikát, közben a levét folyamatosan vízzel p
A májat vágjuk metéltre. A hagymát karikázzuk fel, és pirítsuk meg a zsírban. Szórjuk meg borssal, majoránnával, majd tegyük rá a maját, és kevergetve pir
A bordák közepét bevágjuk, besózzuk. A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott májat, sózzuk, borsozzuk, készre pároljuk. Ezután li
Ugrás a lap tetejére >>