Keverjük össze a balzsamecetet, vörösbort, sót, borsot, öntsük hozzá az olajat, és vegyítsük össze. Aprítsuk finomra a rozmaring leveleit, és keverjük bele
A sütőt melegítsük elő.
Az olajat forrósítsuk fel egy serpenyőben,tegyük bele a borjúszeleteket, és a fokhagymát, majd közepes lángon 2-3 perc alatt pirít
A sütőt melegítsd elő.
Az olajat melegítsd fel egy serpenyőben, tedd bele a borjúszeleteket és a fokhagymát, majd közepes lángon 2-3 percig pirítsd meg mindk
A bárányhúst csíkokra vágjuk, és felaprítjuk a hagymát. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és meghervasztunk benne egy hagymát.
Ezután dobjuk bele a h
A bárányhúst vágd csíkokra, a hagymát aprítsd fel. Az olajat forrósítsd fel, és hervaszd meg benne a hagymát.
Dobd bele a húst, fokhagymát, kevés sót, é
A megfőtt burgonyát összetörjük, majd elkeverjük benne az olívaolajat, a felaprózott kapribogyót és a fokhagymapüré felét. Sózzuk, borsozzuk, majd félretes
A húst sózzuk, majd megkötözzük, mint egy sonkát. Késsel bevagdossuk, majd a nyílásokba a rozmaringos, zsályás, fokhagymás keveréket tesszük. Olajjal megken
190°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 5-ös fokozat. Egy éles kés segítségével hasítsuk be a hús 4 cm-enként úgy, hogy a fokhagymadarabok bel
Ugrás a lap tetejére >>