» 1 báránycomb (kb. 1,8 kg-os9 » 2 gerezd fokhagyma, vékonyan felszeletelve » 2 friss rozmaringág levelei » 2 evőkanál olívaolaj » Só és őrölt fekete bors
190°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 5-ös fokozat. Egy éles kés segítségével hasítsuk be a hús 4 cm-enként úgy, hogy a fokhagymadarabok beleférjenek. A combokat rozmaringlevelekkel és fokhagymával tűzdeljük meg. Olívaolajjal öntözzük meg a húst. Ízesítsük alaposan sóval és borssal. A hús kilójánként a sütési idő kb. 25 perc és ehhez még 25 percet adjunk hozzá. 15 percig hagyjuk állni, mielőtt felszeletelnénk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom