A marhahúst folyó víz alatt öblítsük át, csöpögtessük le és vágjuk 4 egyenlő szeletre. Sóval, valamint borssal szórjuk meg és hagyjuk így állni körülb
A felhevített olajon pároljuk üvegsre az összevágott hagymát, majd dolgozzuk hozzá a zúzott fokhagymát és a felkockázott húst. Ha jól átsült keverjük hozz
A karajt fél centiméteres szeletekre vágjuk, minimálisan kikloffoljuk, enyhe sós vízben félpuhára pároljuk. A zsemlét tejbe áztatjuk majd kinyomkodjuk, húsdar
Az almát pucoljuk meg, magozzuk ki és vágjuk cikkelyekre.
A felhevített vaj és olaj keverékében futtassuk meg a felkarikázott hagymát, majd adjuk hozzá a húst
Az almákat pucoljuk meg, magozzuk ki, szeleteljük cikkelyekre és egy kis vajon futtassuk meg mindkét oldalát. Közben cukorral és fahéjjal ízesítsük.
Szórjuk
A húst kiklopfoljuk, majd vajon átsütjük, közben sózzuk. Rászórjuk a sajtot, de csak a sütés végén, hogy éppen hogy ráolvadjon. Ezután a sonkát megfuttatj
A fehérbort sózzuk, borsozzuk, majd éjszakára ebben pácoljuk a bordákat. Másnap aztán grillen pirosra sütjük, és tálra tesszük. Előtte a felszeletelt póré
A húst kissé kiklopfoljuk, majd sózzuk, a fokhagymával bedörzsöljük, és 30 percig állni hagyjuk. Ezután olajon elősütjük, majd félretesszük. Eközben a pap
Ugrás a lap tetejére >>