A húst szeleteljük fel, verjük ki, és sózzuk és borsozzuk meg. Forgassuk lisztbe, tojásba, és sajttal elkevert zsemlemorzsába. Olajban süssük ki, de ne legyen
A nagyon vékonyra kiklopfolt hússzeleteket sóval borssal ízesítjük. A zsemlemorzsát összekeverjük a sajttal egy külön tányérban. A lisztet és a felvert toj
A húst és a hagymát pároljuk meg a fehérborban. Olvasszuk meg a sajtot a tejszínben. A húst szeleteljük fel, tegyük tányérra, és locsoljuk rá a sajtos kever
A húst sózzuk, borsozzuk, és befűszerezzük, majd szalonnát helyezünk rá. A zsályát leöblítjük, majd minden szalonnára teszünk egyet. Megszórjuk sajttal,
Keverjük össze egy tálban az őrölt fokhagymát, sót, paprikát és a frissen őrölt borsot. Hússzeletek mindkét oldalát dörzsöljük be a száraz fűszernövé
A húst kiklopfoljuk, sóval, borssal ízesítjük, majd forró vajon átpirítjuk. Minden szeletre teszünk 2 fél barackot, majd megfűszerezzük, és grillen megsütj
A húst kockázzuk fel, a hagymát vágjuk apróra. A vajon pirítsuk meg a húst, majd vegyük ki. A visszamaradt zsiradékon pároljuk üvegesre a hagymát, ízestísü
A répát 10 percig sós vízben főzzük, közben a húsba éles késsel nyílásokat csinálunk, és ebbe töltjük a répákat. Sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk, majd
Ugrás a lap tetejére >>