A hús széleit bevagdossuk, majd sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk olajjal és néhány órára hűtőbe tesszük. Ezután leitatjuk róla az olajat, lisztbe forgatjuk,
Mártás:
Keverjük össze a csilit, a fokhagymát, a petrezselymet, az oregánót, a sót és a citromlevet egy robotgépben. Keverjük hozzá az olajat. Fedjük le egy
Pác:
Keverjük össze a hozzávalókat, tegyük bele az oldalast, és forgassuk össze a páccal. Fedjük le, és tegyük 4 órára a hűtőbe. Melegítsük elő a gril
Az olajat sózzuk, borsozzuk, belekeverjük a tormát, a mustárt és a citromlevet, majd ezzel kenjük meg a felszeletelt húst. Grillen készre sütjük, közben többs
Pác:
Keverjük össze a hozzávalókat egy lábosban, majd forraljuk fel. Vegyük kisebbre a lángot, és főzzük még 2 percig. A húson vágjuk be kicsit a bőrt.
A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, a paprikával és a fokhagymával ízesítjük. Rátesszük a felszeletelt hagymát, mustárral bekenjük, majd kevés olajat cs
A húsokat szeletekre vágjuk, kicsit kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk. A szalonnát a bőrig bevagdossuk, majd megpirítjuk. A hússzeleteket megsütjük.
Sült bu
A felszeletelt bordát sózzuk, borsozzuk, a rozmaringgal ízesítjük, majd meglocsoljuk a borral. Ezután az egyik felüket lisztbe forgatjuk, így készre sütjük ola
Ugrás a lap tetejére >>