A húst és a szalonnát felszeleteljük, majd sóval és borssal ízesítjük. A hagymát vastag, a kolbászt kb. 2 cm-es karikákra vágjuk.
Nyársra húzzuk a húst,
A húst besózzuk, majd megkötjük, mint egy sonkát, és egy kiolajozott jénaiba tesszük. Borssal meghintjük, majd megpirítjuk, és a hőfokot csökkentve pirosra s
Az oldalast befűszerezzük, borssal, vegetával, tárkonnyal jól bedörzsöljük. Fél l vizet, egy doboz sört, 1 dl olivaolajat beleöntünk egy Túri tálba és a h
A húst kiklopfoljuk, majd egy napra sós tejbe áztatjuk. Utána bepanírozzuk, majd 5 dkg Rama margarinon megsütjük.
A maradék Rama margarint, a liszttel és a tejj
A bárányt szeleteljük fel, kalapáccsal veregessük meg, és sózzuk meg. A szeleteket forgassuk lisztbe, tejjel felvert tojásba és morzsába. Forró olajban süssü
A májat vágjuk ujjnyi szeletekre, egy kissé veregessük meg, majd forgassuk lisztbe, felvert tojásba, és zsemlemorzsába. Forró olajban süssük ki.
Burgonyaköret
A lábakat egy kuktába tesszük, sózzuk, hozzáadjuk a fokhagymát, majd felöntjük vízzel, és így készre főzzük. Ezután a lábakat kicsontozzuk, bepanírozzuk,
A húst sózzuk, borsozzuk, majd bepanírozzuk, és olajban kisütjük. Ízlés szerint valamilyen körettel kínáljuk.
Ugrás a lap tetejére >>