Tisztítsuk meg a húst és adjuk hozzá a felkarikázott hagymát, a zúzott fokhagymát, az összevágott répát, póréhagymát, valamint zellert. Fűszerezzük meg j
A húst lefejtjük a csontról, besózzuk, és kevés olajon megsütjük. A hagymát felkarikázzuk, a húst bekenjük a Piros Arannyal, mellétesszük a hagymát, fokhag
A paprika oldalát felvágjuk, kimagozzuk, és kívül-belül megsózzuk. A májakat egy edénybe tesszük a fokhagymával és a finomra vágott petrezselyemmel. Meglocso
Daraboljuk fel a húst, kloffoljuk ki, sózzuk meg, panírozzuk lisztbe, és zsírban süssük meg. A hús zsírjában pirítsuk meg a hagymát, adjuk hozzá a fűszerpap
A húshoz keverjük a felaprózott hagymát, a vajat és néhány csepp vizet. Sózzuk, borsozzuk, a paprikával ízesítjük, majd golyókat csinálunk belőle. Végül
Apróra vágjuk a megtisztított hagymát és zsírban megfonnyasztjuk. Megszórjuk a pirospaprikával, köménnyel, adunk hozzá egy kevés vízet. Hozzáadjuk még a fe
A káposztát felcsíkozzuk, a krumplit felkockázzuk, a paradicsomot meghámozzuk és feldaraboljuk. A káposztát és a burgonyát vajon megpároljuk, majd felöntjük
Keverjünk össze 2 evőkanál olajat és 2 evőkanál citromlevet, majd mártsuk bele a hússzeleteket. Melegítsük fel a grillserpenyőt. A paradicsomos és a padlizs
Ugrás a lap tetejére >>