» 4 vékony szelet borjúhús » 60 ml extraszűz olívaolaj » 1 szelet padlizsán » 2 szeletelt paradicsom » 1 citrom leve és finomra reszelt héja » 2 evőkanál finomra vágott petrezselyem » 2 evőkanál finomra vágott menta » só és frissen őrölt fekete bors
Keverjünk össze 2 evőkanál olajat és 2 evőkanál citromlevet, majd mártsuk bele a hússzeleteket. Melegítsük fel a grillserpenyőt. A paradicsomos és a padlizsánt locsoljuk meg a maradék olajjal, sózzuk, borsozzuk. Grillezzük meg mindkét oldalukat 2-2 percig. A húst is süssük meg oldalanként 4 perc alatt. Keverjük össze a petrezselymet, a mentát, a reszelt citromhéjat. Tegyük a húst tányérra, tetejére helyezzük rá a paradicsom- és padlizsán szeleteket, locsoljuk meg a maradék citromlével és szórjuk meg zöldfűszerrel.
Elkészítési idő 27 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom