A húst és a szalonnát ledaráljuk, sózzuk, borsozzuk, majd elkeverjük a tojásokkal és a beáztatott zsemlével. Ezt téglalap alakúra formázzuk, majd az egyik fe
Fejét és lábait levágjuk, majd a vastagabb részeket beszurkáljuk, és megtűzdeljük szalonna és fokhagyma darabokkal. Tepsire tesszük és vizes zsírt öntünk a
A húst csíkokra vágjuk, a hagymát és a fokhagymát pedig finomra. A szalonnát felkockázzuk. Az olajat felhevítjük, és megpirítjuk benne a szalonnát. Hozzáadj
A rostélyosokat kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk. Ezután a ledarált marhahúst szintén sóval, borssal ízesítjük, majd ezt a rostélyosra kenjük. Erre kerü
A húst sózzuk, borsozzuk, bedörzsöljük a kakukkfűvel, majd mindkét felüket 8-8 percig sütjük kevés olívaolajban. Eközben a maradék olajban megfonnyasztjuk a
A karajt süssük körbe, és hagyjuk kissé kihűlni. Egy tepsiben terítsük el az apróra vágott vöröshagymát, az olajbogyót, és fektessük rá a húst. Kenjük
A húst leöblítjük, leszárítjuk, sóval ízesítjük, zsírt kenünk rá, és tepsibe rakjuk. Mellérakjuk a hagymát, kevés vizet öntünk hozzá, majd félig megs
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne a mézet, a szójaszószt, a borsot és a fűszerkeveréket. Ezzel a mázzal vonjuk be jó alaposan a húsos bordákat, maj
Ugrás a lap tetejére >>