A felaprított fokhagymát dolgozzuk össze a fűszerpaprikával, a mustárral, sóval, borssal, egy kis fűszerkeverékkel és cayenne-borssal.
Az olívaolajon néhány
A húst kiklopfoljuk, sózzuk, majd olajon elősütjük, félretesszük. Ebben a zsiradékban megpirítjuk a felcsíkozott szalonnát, majd hozzáadjuk a felkarikázott h
A húst szeletekre vágjuk, sóval, borssal, és összetört fokhagymával bedörzsöljük, majd átsütjük. Lefedjük, és megsütjük. A hagymát felkarikázzuk, majd
Szeleteket dörzsöljük be sóval, borssal, egy-egy szalonnacsíkkal és fokhagymával alufóliába csomagoljuk. Krumplikat is csomagoljuk alufóliába, a tojásokat ped
A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd olajban készre sütjük. A rizst sós vízben megpároljuk, a felkarikázott zöldségeket pedig megdinszteljük. Hozzáad
Kenjük be a húst olajjal, fűszerekkel és tegyük egy tálba. Rakjuk a rostélyra, és párszor forgassuk meg. Szórjuk meg sóval, borssal és tálaljuk.
A szilvát egy éjszakára beáztatjuk, majd másnap a felével beterítjük a dagadót. Sóval, borssal megszórjuk, majd az egészet feltekerjük, és megkötjük. A fe
A sütőt melegítsük elő 180 fokra. Tegyük egy tálba a paradicsomot, a felkarikázott hagymát, az apróra vágott mentát, petrezselymet, és a kapribogyót. Adjuk
Ugrás a lap tetejére >>