A hozzávalókból meggyúrjuk a tésztát ( tegyük félre a reszelt sajt felét és 1 tojássárgáját), majd hagyjuk pihenni. Időnként, mint a pogácsatésztát tö
180°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 4-es fokozat. A bőrös oldalával lefelé rakjuk a húst egy vágódeszkára. A sajttal és rozmaringgal egyenl
Vágjuk nagyobb kockákra a húst és 20 g vaj, valamint az olívaolaj keverékében süssük aranysárgára. Közben fűszerezzük sóval és borssal. Vegyük ki a húst
A húst kiklopfoljuk, megsózzuk, borsozzuk, majd egy tűzálló tálba tesszük. A póréhagyma fehér részét felszeleteljük, és rászórjuk a húsra. Rátesszük a
Egy lábosban keverjük össze a levest a vörösborral, a ketchuppal, a kakukkfűvel és a borssal. Forraljuk fel, majd vegyük kisebbre a lángot, és 20-30 percig főz
A kicsontozott és megmosott húst tekerjük jól körbe cérnával, majd tegyük egy nagy sütőtálba. Köré rakjuk a megpucolt répákat, a póréhagymát és a vör
A tarját ledaráljuk, majd hozzákeverjük a tejfölt. A karajt megtisztítjuk, kicsontozzuk, majd kiklopfoljuk. Minden szelet közepére sonkakrémet rakunk, majd felt
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, majd lisztbe forgatjuk, és elősütjük. Ebben a zsiradékban megpirítjuk a felaprózott hagymát, majd meghintjük a pa
Ugrás a lap tetejére >>