» 2 kicsontozott sertésdagadó (vagy császárhús) » 3 evőkanál friss rozmaringlevél, összevagdalva » 5 dkg reszelt parmezánsajt » 1 evőkanál olívaolaj » Só és őrölt fekete bors
180°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 4-es fokozat. A bőrös oldalával lefelé rakjuk a húst egy vágódeszkára. A sajttal és rozmaringgal egyenletesen szórjuk meg. Sózzuk- borsozzuk és az olívaolajjal is öntözzük meg. Tekerjük fel jó szorosan a húst és kb. 2,5 cm-es közökkel kötözzük át nehogy szétessenek. Kb. 3 órán keresztül süssük a húst tepsibe téve. Ha kész, hagyjuk 10 percig állni vágódeszkán. Szeleteljük fel és tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom