A húst kiklopfoljuk, megsózzuk, lisztben megforgatjuk, és megsütjük. A hagymát és a szalonnát felaprítjuk, olajon megpirítjuk, egy kevés vízzel felengedjük,
Az összes zöldséget felcsíkozzuk, a hagymát elnegyedeljük. A húst sózzuk, borsozzuk, késsel bevagdaljuk. A nyílásokba tesszük a zöldségcsíkokat, majd egy k
A húst sózzuk, borsozzuk, majd a csontokkal együtt vajon megpirítjuk, és hozzáadjuk a feldarabolt zöldségeket. Megszórjuk a liszttel, felöntjük a borral és 1,
A húst kiklopfoljuk, szalonnával megtűzdeljük, sózzuk, borsozzuk, majd olvasztott zsírra tesszük. Felöntjük a zöldséges csontlével és a borral, és lefedve k
A karajt elkezdem a megszokott lisztbe , tojásba panírozni , de nem zsemlemorzsába hanem reszelt sajtba forgatom , tepsibe olajat öntök és arra helyezem egymás mel
A borjúszeleteket kiklopfoljuk, négyre teszünk egy-egy szelet sonkát és sajtot. A sonka kilógó részét tojásfehérjével megkenjük, majd a maradék 4 szelet hú
A hozzávalókat összegyúrjuk, majd egy éjszakára hűtőbe tesszük. Utána fasírtokat sodrunk belőle, majd forró olajban kisütjük.
A húst kiklopfoljuk, majd megsózzuk, és borsozzuk. Forró olajban mindkét oldalukat megsütjük. Amikor kész, a hússzeleteket kiszedjük, majd az olajban megsütjü
Ugrás a lap tetejére >>