A megtisztított húst szeleteljük csíkokra, majd dolgozzuk hozzá a felkarikázott paprikát, az összevágott hagymát, a zúzott fokhagymát, a gyömbért és a cukr
A csülköt megmossuk, majd puhára főzzük, kicsontozzuk, és csak ezután sütjük ropogósra. Ezután a főzőlevében megfőzzük a tarkababot. A felcsíkozott szalo
A csülköt megtisztítjuk, majd besózzuk. tepsibe tesszük, rákenjük a zsiradékot, vizet öntünk alá, és sütni kezdjük. A burgonyát és a hagymát felszeletelj
A húst megtisztítjuk, majd a fokhagymás sóval és borssal ízesítjük. Olajat forrósítunk, majd a húst megpirítjuk benne. Felengedjük egy kevés vízzel, és me
Egy serpenyőben pirítsuk meg a csíkokra vágott gombát a vajon. Rakjuk bele még a felcsíkozott párizsit, a főtt zöldborsót, a lisztet, valamint a felforrósíto
Egy serpenyőbe tesszük a parajt és a szerecsendiót, majd felöntjük a levessel, és lefedve kb. 5 percig főzzük. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a ricottát i
A tarját vágjuk 4 szeletre, kissé verjük ki, sózzuk meg, majd forgassuk lisztbe. Forró olajban süssük ki.
A megtisztított húst fűszerezzük sóval, valamint borssal és az olajon pirírtsuk meg mindkét oldalát aranybarnára, majd adjuk hozzá a felszeletelt hagymákat é
Ugrás a lap tetejére >>