Dolgozzuk össze a felvágott kolbászt a darált hússal, a zúzott fokhagymával, a petrezselyemmel és a tojással. Sóval és borssal ízesítjük, majd kis golyókat képezünk ebből a masszából. liszteben meghempergetjük és olajban kisütjük.
A felvágott vöröshagymát pároljuk meg olívaolajban. Futtassuk meg a fokhagymát a liszttel, majd dolgozzuk össze a felkockázott és lehéjazott paradicsommal, valamint a párolt hagymával. Tegyük pikánssá fahéjjal, chilivel és paprikával. Ezután felöntjük a húslevessel, 5 percig főzzük, majd hozzáadjuk a húsgolyókat és az olívabogyót. Fél óra alatt készre pároljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom