A húst sózzuk, borsozzuk, olajjal bekenjük, majd magas fokozaton 2 órát sütjük. A levét a borral és a levessel pótoljuk sütés közben, majd másfél óra utá
Tegyük a húst fél órára bő hideg vízbe, hogy a só kiázzon belőle. Ezután csöpögtessük le, kenjük be bőségesen olajjal, hintsük meg borssal és helyezzü
Öntsük fel bőségesen vízzel a húst és hagyjuk benne 3 órán át, majd csöpögtessük le és újra adjunk hozzá vizet, főzzük fel és 5 percig rotyogtassuk, ez
A májat feldaraboljuk. A felaprított hagymát, fokhagymát megpirítjuk a zsírban, megfűszerezzük, felöntjük egy kevés vízzel, és megpároljuk benne a belsősé
Egy tálban keverjük össze a gyömbért, a fokhagymát, a lime levét és héját és a halmártást, majd ebbe tegyük bele a húst, és hagyjuk benne pácolódni 60 p
Egy lábosban keverjük össze a mézet a narancslével, a lime levével és héjával, a gyömbérrel és a sóval. 20-30 percig forraljuk gyöngyözve. Hagyjuk hűlni,
A megtisztított húst daraboljuk fel. A szalonna bőrét vágjuk le és kockázzuk fel az ananásszal együtt, a cukkinit pedig karikázzuk fel.
A húst szórjuk meg s
Daraboljuk fel a húst, majd dolgozzuk össze sóval, borssal, az olívaolajjal és a felaprított bazsalikommal. Hagyjuk néhány óráig pácolódni.
A szalonnát tisz
Ugrás a lap tetejére >>