Tegyük a húsokat 2 réteg folpack közé, és laposítsuk ki őket. Forrósítsuk fel az olajat, és pirítsuk benne a húst pár percig. Tegyük hozzá a gombát, és
Tedd egy nem fém edénybe a szójaszószt, a keményítőt, a cukrot, rizsbort vagy sherryt és a húst, és keverd össze alaposan. Forrósíts fel egy evőkanál olaja
A ledarált húshoz adjuk a tojást, 5 deka zsemlemorzsát, a lereszelt hagymákat, valamennyi sört, majd sózzuk, borsozzuk, és 30-40 percig állni hagyjuk. Eközben 4
A szalonna zsírját kisütjük, ezen megpirítjuk a felcsíkozott húst, majd hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt és a felszeletelt gombát. Sózzuk, a szeletekre v
A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd ebben megpirítjuk a felaprózott hagymát és a felszeletelt gombát. Ezután beletesszük a felcsíkozott combot,
Az összest húst ledaráljuk, majd összekeverjük a pirospaprikával, a sóval és az összepréselt fokhagymával. Az egészet bélbe töltjük, majd füstöltjük, é
A sertéshúst egy tálba tesszük, majd hozzáadjuk a tojást, sót, borsot, az összepréselt fokhagymát és a vöröshagymát. Az egészet alaposan összekeverjük, m
Egy tálban összekeverjük a hagymát, a fűszereket, az összetört babérlevelet, majd felöntjük a borral és az ecettel. Ebben pácoljuk egy hétig a húst, közben
Ugrás a lap tetejére >>