A húst megabáljuk, majd ledaráljuk a töpörtyűvel együtt. Hozzákeverjük a főtt rizst, majd a fűszerekkel ízesítjük. Ezután bélbe töltjük az egészet, fü
A póréhagymát megtisztítjuk, leöblítjük és felkarikázzuk. A vöröshagymát és megpucoljuk és apróra vágjuk. A gombát is megmossuk, ledörzsöljük és szel
A húst 4 félujjnyi vastagságú, hosszú, vékony szeletre vágjuk, majd az egyik oldalukat mustárral megkenjük. A szalonnát nagyon vékonyan felszeleteljük, az egy
A húst megtisztítjuk, kicsontozzuk, majd felszeleteljük. A káposztát elkezdjük párolni. Az almák magházát eltávolítjuk, majd elnegyedeljük őket. A hússzele
A karajt felszeleteljük úgy, hogy nem választjuk el teljesen a szeleteket egymástól. Ezután meghintjük sóval, majd az összes szelet közé egy-egy szelet almát
A húst felszeleteljük, sózzuk, majd zsírban átsütjük. Eközben egy jénai aljára tesszük a szalonnaszeleteket, és erre tesszük a felkarikázott hagyma egy rés
A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd megszórjuk a paprikával, és hozzáadjuk a felkockázott marhahúst. Amikor a hús már fehérre sült, beletesszük a felkar
A sertésbordát felszeleteljük, majd zsírban átsütjük, és félretesszük. A megmaradt zsiradékban megpirítjuk a felaprózott hagymát, majd hozzáadjuk a gombát
Ugrás a lap tetejére >>