A felcsíkozott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd ebben megpirítjuk a hagymát, és hozzáadjuk a borsót és a gombát. Sózzuk, borsozzuk, a petrezselyemmel ízes
A szűzpecsenyét felszeleteljük, majd kiklopfoljuk, sóval, borssal megszórjuk. A felaprózott hagymát olajban megpirítjuk, majd beletesszük a lisztbe mártott hús
A húst besózzuk, 30 percig állni hagyjuk, majd a csontokat a gömbölyű részig kivágjuk. A gömbölyű rész felét levágjuk, majd belülről kifelé lefejtjük,
Tüzet rakunk, és a tűz mellé köveket helyezünk. Kiklopfoljuk a húst, sózzuk, borsozzuk és ráhelyezzük a meleg kövekre. Ugyanígy a kenyeret is rátesszük és
Meghámozzuk a burgonyát, sós vízben megpároljuk, leszűrjük és kivájjuk a belsejét. A krumpli belsejét összedolgozzuk a túróval, a tejföllel és fűszerezz
Egy tálban a 10 dkg vajhoz keverjük a felaprózott újhagymát és rozmaringot, majd megsózzuk. A körtéket elfelezzük, kimagozzuk, majd a rozmaringos keverékkel me
A bárányt vágjuk kockára, és 1 liter sós vízben főzzük puhára a hagymával. A vajból és a lisztből készítsünk rántást, engedjük fel egy kevés vízzel,
A disznófejet megmossuk, majd a zöldségekkel megfőzzük. A tárkonyt és a hagymát felaprítjuk, majd a leveshez adjuk. Amikor a fej megpuhult, kivesszük, a levest
Ugrás a lap tetejére >>