A karajt zsírban elősütjük, majd felöntjük fél liter vízzel, és így pároljuk. Közben bedörzsöljük a fokhagymával, és a szalonnaszeletekkel megtűzdeljük
A húst leforrázzuk, majd egy lábosba tesszük és feltöltjük vízzel. Beletesszük a zöldségeket, sózzuk, a borssal és a fokhagymával ízesítjük, majd készre
A húst vágjuk nagyobb darabokra, és tegyük fel 2 liter vízben főni. Amikor forrni kezd, vegyük le róla a habot, sózzuk meg, tegyük bele a fűszereket, a hagymá
Fólialapok között kiklopfoljuk a húst, félbevágjuk, hogy nagyobb szeletet kapjunk kiterítve, majd megsózzuk, megborsozzuk. Vastagon megkenjük a tejszínes tormá
A zsemleszeletekre libamájpürét kenünk, majd mindegyikre egy-egy szelet kész bélszínt teszünk. A bort, a borecetet, a borsot, babérlevelet, petrezselymet, citrus
A zsemlékre főtt marhacsontvelőt kenünk, majd rátesszük a kész bélszínszeletet, és a bordói mártással meglocsolva kínáljuk. A mártást a következőképpe
A zsemléket megkenjük a gombapürével, majd rátesszük az elkészített bélszínt, és a kétféle mártással kínáljuk, melyeket a következőképpen készítjük
A kenyérbelet tegyük a húslevesbe néhány percre, majd nyomkodjuk ki belőle a levet.
Egy kis vajon futtassuk meg az összevágott hagymát, tegyük egy tálba és d
Ugrás a lap tetejére >>