A húst serpenyőbe tesszük, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a fűszerekkel, majd hozzáadjuk a vajat és a felkarikázott hagymát. Lefedve puhára pároljuk, közben h
A fokhagymával és a sóval bedörzsöljük a húst, majd a kuktában megolvasztott vajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a felkarikázott pórét, répát és a felszeletelt
Az apróra vágott hagymát olajon megdínszteljük, utána ráteszünk egy kávéskanál cukrot és így tovább pirítjuk.Ha megbarnult rátesszük a sárgarépát, a z
A húst sózzuk, borsozzuk, majd jól átsütjük. Kivesszük a zsírből, majd kevés cukrot teszünk bele, és karamellizáljuk. A zöldséget felszeleteljük, majd a
A szeleteket laposra klopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk. A gombát megtisztítjuk, amíg nedves, addig ledörzsöljük, majd szeletekre vágjuk. A vöröshagymát is meg
A húst ledaráljuk, majd összekeverjük a beáztatott zsemlével, a pirított hagymával, a tojással, 5 dkg vajjal és a felaprózott petrezselyemmel. Sózzuk, borsozz
A langyos vízbe áztatott zsemléket kinyomkodjuk, összekeverjük a darált hússal, a felaprózott, megpirított hagymával és a tojásokkal. Sózzuk, borsozzuk, a pa
A húst ledaráljuk, majd összekeverjük a tejbe áztatott zsemlével, vajban pirított petrezselyemmel, tejszínnel, tojásokkal, fűszerekkel. Golyókat formálunk bel
Ugrás a lap tetejére >>