A húst és a fűszereket egy lábosba tesszük, felöntjük 5 deci vízzel, majd kb. 2 órán keresztül főzzük. Ezután a hagymával együtt ledaráljuk, majd a vajon
A borda csontjait kivesszük, a húst kiklopfoljuk, majd mindegyikre egy-egy szelet sonkát és felkockázott sajtot teszünk. Megkötözzük, lisztbe forgatjuk, olajban
A csülköt félpuhára főzzük, majd felcsíkozzuk, és egy jénaiba tesszük. Felöntjük egy deci főzőlével, a tejföllel, majd rászórjuk az összepréselt fokha
Melegítsük elő a sütőt 150 fokra. Pucoljuk meg és csíkozzuk fel a fokhagymagerezdeket. A szardellát öblítsük le és vágjuk félbe.
Szurkáljuk meg a bárán
Vágd ujjnyi vastag csíkokra a bélszínt, tedd egy mély tálba, az olívaolajat locsold rá. A kétféle hagymát, a petrezselymet, a chilit aprítsd fel és szórd a
A hagymát felkockázzuk és olajon megfonnaszjuk,majd hozzáadjuk a kockára vágott húst.Sózzuk,borsozzuk és hozzá öntjük a kecsapot,mustárt és egy pici vizet.A
Az oldalast szeletekre vágjuk, majd mindegyiket sózzuk, borsozzuk. Megkenjük őket ketcup-pal, majd bepanírozzuk, és olajban kisütjük őket. Végül ízlés szerin
A húst a fűszerkeverékkel és a sóval bedörzsöljük, majd tepsibe tesszük. Kevés vizet aláöntünk, majd magas fokozaton valamivel több, mint egy órán kereszt
Ugrás a lap tetejére >>