A felkockázott szalonna zsírját kisütjük, majd megpirítunk rajta egy fej hagymát. Hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, a felcsíkozott paprikát és a felapr
A húsokat és a bőrkét egy lábosba tesszük, felöntjük vízzel, majd készre főzzük, és ledaráljuk. A főzőlében megfőzzük a rizst is, majd a húshoz keverj
Süssük meg olajon a hússzeleteket, majd szórjuk meg leszűrt, apróra vágott zöld borssal. Rummal flambírozzuk. Forrósítsuk fel egy serpenyőben a tejszínt, só
Daraboljuk fel a húst, kloffoljuk ki, sózzuk meg, panírozzuk lisztbe, és zsírban süssük meg. A hús zsírjában pirítsuk meg a lisztet, öntsük fel vízzel, locs
A húst négy szeletre felvágjuk, kiklopfoljuk, megsózzuk, majd vajon félig átsütjük. Ezután beletesszük a zöldborsót, kevés vizet, sózzuk, cukrozzuk. Amint z
Sózzuk, borsozzuk körbe a húst, majd fektessük egy sütőtálba. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Tegyük a sütőtálba a gyöngyhagymát, a fehérrépát és
Felteszünk forrni egy kis vizet, maj ha más forr, levesszük a tűzről, aztán a megtisztított, héjukon éles késsel keresztben bemetszett paradicsomokat beleengedj
A felkockázott húst sós vízben egy órát főzzük, majd az összes megtisztított és feldarabolt zöldséget hozzáadjuk. Sózzuk, borsozzuk, a kakukkfűvel ízesí
Ugrás a lap tetejére >>