A vesét tisztítsuk meg, áztassuk ki vízben, majd vágjuk szeletekre. A hagymát pirítsuk meg, tegyük rá a vesét, és kevergetve pirítsuk 4-5 percig. Sózzuk, bor
A májat a hagymával és a borral puhára pároljuk, majd pürésítjük. A vesepecsenyét sózzuk, borsozzuk, majd rákenjük a májpürét, befedjük a kelkáposztalev
A vesepecsenyét szalonnába tekerjük, majd felöntjük borral és ugyanannyi csontlével. Hozzáadjuk az összes felszeletelt zöldséget, majd lefedve készre párolju
A mártáshoz gőz fölött keverjük össze a tojássárgáját, a vizet és a borecetet. Akkor jó, ha a hőmérséklete eléri a 80 fokot. Tegyük félre hűlni, majd
Egy tálban összekeverjük a felszeletelt almát, aszalt szilvát, a reszelt citromhéjat, a rumot és a morzsát. Ezt a sózott, borsozott dagadóba töltjük, majd min
A májat felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe mártjuk, és olajban kisütjük. A megmaradt zsiradékba tesszük a felszeletelt hagymát, majd felöntjük a
A hagymát, a paprikát és a paradicsomot felszeleteljük, majd egy beáztatott agyagedénybe tesszük, sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk. A feldarabolt virslit és szalo
Főzzük ki a tésztát a csomagolása szerint. Szűrjük le és tegyük félre. hevítsük fel a vokot, amikor felmelegedett csorgassuk bele az olajat. a bélszíncsíko
Ugrás a lap tetejére >>