A bélszínt szeleteljük fel, forgassuk meg lisztben, majd mindkét oldalukat hirtelen süssük ki. Tegyük a szeleteket lábosba, és a kockára vágott zellerrel együ
A húst felkockázom, és olajban fehéresedésig főzőm, majd hozzáadom a fűszereket, felöntöm vízzel és puhára főzőm. Ha megpuhult a hús és elfőtte a vizet
A húst felkockázzuk, leforrázzuk, majd 4 dkg zsíron megpirítjuk. Ezután felöntjük vízzel, hozzáadjuk a megtisztított, feldarabolt zöldségeket, sózzuk, borso
A hagymát felaprítjuk, majd forró olajon megpároljuk. Rátesszük az 5x1 cm-esre felcsíkozott húst, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk az összetört fokhagymát, fele
A felcsíkozott májat olajban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt hagymát. Amikor a hagyma kezd megfonnyadni, rászórjuk a lisztet, felöntjük a borral és
Mossuk meg a húst, csöpögtessük le és jól fűszerezzük be sóval, valamint borssal. Hagyjuk pihenni fél órát.
Egy diónyi vajat hevítsünk fel, majd 10 perc a
A húst mossuk meg, csöpögtessük le, majd mindkét oldalát fűszerezzük sóval és borssal. Hagyjuk állni egy fél óráig.
A vajat kezdjük el hevíteni, majd ebb
170 celsius fokra előmelegítjük a sütőt (légkeverés: 150 fok). A vékonyra kiklopfolt húsokat sóval, borssal, paprikával ízesítjük, majd 3 ek. felforrósíto
Ugrás a lap tetejére >>