A húst szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd forró vajon kissé megpirítjuk. Ezután ráöntjük a bort, kissé megpároljuk, majd hozzáadjuk a joghurtos, fűs
Egy tálba reszeljük le a sajtokat, és keverjük el a fűszerekkel, a mustárral és a tejföllel. Egy serpenyőben kevés vajon megpirítjuk a szűzérméket, majd a b
A salsa hozzávalóit keverjük össze, és tálalás előtt hagyjuk 2 órát állni. Tegyük a fokhagymát vágódeszkára, szórjuk meg 1 tk. tengeri sóval. Aprítsuk
Melegítsük elő a grillsütőt, és egy sütőlapot. A burgonyát főzzük meg, majd szűrjük le, és hagyjuk megszáradni. Locsoljuk meg 4 ek. olajjal, sózzuk, borso
A dagadót kicsontozzuk, majd egy rést szúrunk ki rajta. Fogunk egy tálat, belereszeljük az almákat, majd hozzáadjuk a mazsolát, a reszelt citromhéjat, a rumot é
A krumplipürét egy jénaiba tesszük, és 6-8 mélyedést nyomunk bele. Ezután a megfőtt darált marhahúst egy tálban összekeverjük a lereszelt hagymával, a toj
Egy tálban összekeverjük a felkockázott hagymát, zellert, répát, a bort, a borsot, a vanília- és fahéjrudat, majd ebbe pácoljuk a húst kb. 5 órára. Eközben
Keverjük össze a currykrémet és a joghurtot. A húst húzzuk fémnyársakra, majd öntsük le a joghurtos öntettel. Tegyük 10 percre hűtőszekrénybe. Egy salátá
Ugrás a lap tetejére >>