» 800 g kis darabokra vágott marhafartő » 125 ml tandori currykrém » 90 ml joghurt » 3 darabokra vágott paradicsom » 2 kockára vágott uborka » 1 citrom leve » fél vékony szeletekre vágott lila hagyma » 2 evőkanál extraszűz olívaolaj » só és frissen őrölt fekete bors » citromgerezdek a tálaláshoz
Keverjük össze a currykrémet és a joghurtot. A húst húzzuk fémnyársakra, majd öntsük le a joghurtos öntettel. Tegyük 10 percre hűtőszekrénybe. Egy salátástálban keverjük össze az uborkát, a paradicsomot, a hagymát, a citromlevet és az olajat. Sózzuk, borsozzuk. Rázzuk jól össze. A grillserpenyőt hevítsük fel, és a kebabot időnként megforgatva 8-10 perc alatt süssük meg. Amikor kész tegyük tányérra és salátával és citromgerezdekkel tálaljuk.
Elkészítési idő 28-30 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom