Fogunk egy tepsit, beletesszük a hagymát, és a májat, majd meghintjük pirospaprikával. Az egészet teljesen puhára pároljuk, majd a levébe keverjük a lisztet é
A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott húst, sózzuk, és párolni kezdjük. Eközben pirospaprikával, köménnyel ízesítjük, és bel
A rostélyost verjük ki, és tegyük egy lábosba. A zsírban pirítsuk meg az apróra vágott hagymát és fokhagymát, szórjuk meg pirospaprikával, majorannával, k
A karajt kicsontozzuk, megtisztítjuk, majd megpirítjuk vajon. Eközben kevés tárkonyt szórunk rá, majd felöntjük vízzel, és így pároljuk. Az almát kimagozzuk
A felaprózott hagymát a zsírban megpirítjuk, majd sót, pirospaprikát szórunk bele. Ezután beletesszük a fokhagymát, a köménymagot, és felöntjük vízzel. A
A húst felkockázzuk, a zöldségeket felaprítjuk. A hagymát az olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a húst a csonttal együtt, megsózzuk, és megpároljuk. Beletesszük
A lapockát megmossuk és tokány méretű csíkokra vágjuk. Finom szalonna zsíron kb 10 percig lehuzatjuk majd belerakjuk a zöldség mixet. Ezt követik a fűszerek
Negyedeljük fel a szilvát, tisztítsuk meg és aprózzuk fel a csilipaprikát. A cukrot karamellizáljuk a vajban; ezzel a mázzal vonjuk be a szilvát, miközben kever
Ugrás a lap tetejére >>