Keverjük össze az olajat, a sumacot és a fokhagymát. Tegyük bele a húst, sózzuk, borsozzuk, és forgassuk össze. Tegyük a hűtőbe 4 órára. Melegítsük elő a
Tárkonyvaj:
Alacsony lángon hevítsük fel az olajat, tegyük bele a mogyoróhagymát, és pirítsuk meg.
Egy tálban keverjük össze a mogyoróhagymát, a vajat é
Sertéscombot szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, bedörzsöljük sóval, borssal, pirospaprikával, fokhagymával, és félreteszük állni. Májat vékony szeletekre vág
A fokhagymát megpucoljuk, a citromot kifacsarjuk, levét félretesszük. Pácelvet készítünk a fokhagymával, 1 kiskanál pirospaprikával, sóval, borssal, oregánó
A báránycombot néhány helyen bevagdossuk, fokhagymával megtűzdeljük, majd megolvasztott vajjal meglocsoljuk, és megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd sütőbe te
A combot forrázzuk le, és forró vízben egyszer főzzük fel. Csepegtessük le, majd sózzuk be, tűzdeljük meg fokhagymával, tegyük tepsibe, öntsük le a zsírral
Az olajba sót és kakukkfüvet szórunk, bekenjük vele a húst, majd egy tepsibe tesszük és kevés vizet öntünk alá. Lefedve kb. két órán keresztül sütjük, m
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Hámozzuk és mossuk meg a burgonyát, majd gyaluljuk le. Reszeljük le a sajtot. Pucoljuk és felezzük meg a fokhagymát, és egy
Ugrás a lap tetejére >>