A felkarikázott hagymákat olajban megpirítjuk, majd félretesszük őket. Helyükre a marhacsíkokat tesszük, majd ha ez is készre sült, a hagymához adjuk. A vegye
Fogunk egy lábost, beletesszük a bárány fejét, nyakát és tüdejét, majd felöntjük sós vízzel, és főzni kezdjük. Közben sózzuk, borsozzuk, majd egy idő u
A kolbászokat hosszában vágjuk be, majd kenjük meg mustárral, és tegyünk mindegyikbe 4 szilvát. A kolbászokat tekerjük át szalonnával, ha szükséges rögzít
A szilvát beáztatjuk. A húst megmossuk, leszárítjuk, majd a közepén mélyen bevágjuk. A vajat megolvasztjuk, hozzáadjuk a mustárt, és megfűszerezzük. A hagym
A szőlőleveleket sós vízben leforrázzuk, majd félretesszük. A rizst félpuhára főzzük, majd a megpirított hagymával együtt a ledarált húshoz adjuk a petrez
A kenyeret vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk, és összekeverjük a húsokkal, a tojással és 2 fej felaprózott hagymával. Sózzuk, borsozzuk, a szerecsendióval íz
Felkockázzuk a húst apróra, és felteszzük főni kb. másfél liter vízben. Mikor elkezd puhulni, melléteszzük az előzőleg megtisztított zöldségeket és a hag
A szűzpecsenyét szeleteljük fel, és tekerjük be a szeleteket szalonnával. Süssük elő, majd engedjük fel az almaborral, és a tejszínnel.
Melegítsük elő a s
Ugrás a lap tetejére >>