Fogunk egy lábost, beletesszük a bárány fejét, nyakát és tüdejét, majd felöntjük
sós
vízzel, és főzni kezdjük. Közben
sózzuk,
borsozzuk, majd egy idő után beletesszük a felszeletelt
szalonnát és zöldségeket is. Amikor már minden szinte teljesen megpuhult, beletesszük a májat is, majd 5 perc főzés után levesszük az egészet a tűzről. A húst kicsontozzuk, feldaraboljuk. Ezután fogunk egy edényt, beletesszük a
zsírt, a
lisztet, majd hozzákeverjük a
paprikát és a felaprózott petrezselymet. Felöntjük egy csésze lével, majd felforraljuk, és az egészet a levesbe öntjük. Ezután a húst is visszatesszük a levesbe, és az egészet együtt tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>