» 500 g friss spárga » 2 ek. olívaolaj » 125 g felszeletelt zeller » 1 póréhagyma » 1 hagyma » 1,2 l csirkealaplé » 200 g selymes tofu » 300 g főtt csirke » 1 tk. felaprított kakukkfű » só és bors » A díszítéshez: » felaprított tárkony
A felszeletelt hagymát és póréhagymát, valamint a zellert olívaolajon megfuttatjuk. Hozzáadjuk a húslevest, felfőzzük és hozzáadjuk a felszeletelt spárgát 5 percig párolva. Ha kihűlt a tofuval együtt botmixerrel simára keverjük, majd újra hevítjük, sóval és borssal fűszerezzük. Hozzáadjuk a felvágott főtt csirkét, valamint a kakukkfüvet és még 10 percig rotyogtatjuk. A végén tárkonnyal meghintve díszítjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom