A húst mossuk meg, és sózzuk be. A hagymát és a fokhagymát vágjuk apróra a tárkonnyal együtt. Forrósítsuk fel az olajat, és futtassuk meg rajta a hagymát é
A húst apró lyukú darálón ledarálom, a hagymát nem darálón, hanem külön késes mixerrel aprítom (így nem barnítja a húst).
Hozzávalókat beleteszem, foly
A húst megtisztítjuk, kicsontozzuk, felkockázzuk és fűszerezzük sóval, valamint borssal. Egy fazékban egy kis olajon 10 perc alatt mindkét oldalát megsütjük,
A húst téglalap alakúra vágjuk, sózzuk. A tojást, a joghurtot és a sajtot összekeverjük, formába öntjük (kisebb legyen valamivel, mint a hússzelet), és megs
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, fűszerekkel ízesítjük, és megsütjük. A szalonnát felkockázzuk, a hagymát felaprítjuk, a paprikát felszeleteljük, majd
A húst sóval, borssal bedörzsöljük, és fél órát állni hagyjuk. Utána a forró olajon vagy zsíron mindkét oldalát átsütjük. Vizet adunk hozzá, és megpá
A húst megkötözzük (mint egy sonkát), sózzuk, borsozzuk, a rozmaringgal és a fokhagymával ízesítjük, majd alufóliára tesszük. Olajjal megkenjük, becsomagol
A húst tisztítsuk meg, fűszerezzük be sóval, valamint borssal és mindkét oldalát alaposan pirítsuk aranybarnára az olívaolajon. Majd tegyük bele a felkarikáz
Ugrás a lap tetejére >>