A húst
sóval,
borssal bedörzsöljük, és fél órát állni hagyjuk. Utána a forró olajon vagy
zsíron mindkét oldalát átsütjük. Vizet adunk hozzá, és megpároljuk. A
hagymát lereszeljük, a zöldséget és a
gombát összevágjuk, majd a kelbimbóval,
paradicsompürével és az ételízesítővel együtt hozzáadjuk a húshoz. Ahogy a levét elfővi, mindig töltsünk hozzá egy kevés vizet. Amikor a hús megpuhult, szedjük ki. A zöldségeket pároljuk tovább. Amikor elfőtte a levét, hozzáadjuk a
lisztet és a
tejfölt, és levesszük a tűzről. A húst szeletekre vágjuk, egy tűzálló tálba tesszük, és a zöldséges mártást ráöntjük. A főtt
tojást és a petrezselymet apróra vágjuk, és a te
tejére tesszük. Rizzsel tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>