A húst megtisztítjuk, kicsontozzuk, felkockázzuk és fűszerezzük
sóval, valamint
borssal. Egy fazékban egy kis olajon 10 perc alatt mindkét oldalát megsütjük, majd hozzákeverjük a
lisztet és 5 perc alatt megfuttatjuk. Ezután locsoljuk rá a bort és 5 percig rotyogtassuk. Adjuk hozzá a felkockázott
paradicsomot, a zúzott
fokhagymát, a zöldfűszert és a levest. Ha felfőtt helyezzünk rá fedőt és takarékon háromnegyed órán át pároljuk.
Az új
hagymát és a répákat
sós
vízben pároljuk meg, majd csöpögtessük le. Ugyanígy pároljuk meg a külön a bor
sót és a
krumplit is. Adjuk az ételhez a zöldségeket, melegítsük fel, hintsük meg felaprított snidlinggel és tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>