A bőrkéből hengert csinálunk, összevarjuk, majd 2 napra sós vízbe áztatjuk. A sertéshúst és nyelvet sós vízben megfőzzük, majd amint kihűlt, ledaráljuk.
Keverjük össze a darált húst, a póréhagymát, répát, szerecsendiót, sót és borsot. Adjuk hozzá a tojásfehérjét, és gyúrjuk össze. Formáljunk belőle go
A felsálat kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk, elkenjük rajta a mustárt, megszórjuk a majoránnával. Ráteszünk két szelet sertéstarját, majd erre szórjuk a
A tarját felszeleteljük, majd kiklopfoljuk. Fogunk egy tálat, beletesszük a feldarabolt sonkát, gombát, a felaprózott hagymát, a borsót, a petrezselymet, a tojá
Fűszerkeverék:
Pirítsuk meg zsiradék nélkül a borsot, a csilit, a koriander- és édesköménymagot, a borókabogyót, amíg illatozni kezd. Tegyük egy mozsárba,
A húsokat és a szalonnát ledaráljuk, majd sózzuk, paprikázzuk, a köménymaggal és a cukorral ízesítjük. Az egészet alaposan elkeverjük, majd az egészet bél
A húsokat nagyon apróra felvágjuk, majd hozzákeverjük az összepréselt fokhagymát, a sót, a paprikát és a borsot. Miután az egészet alaposan összekeverjük,
A krumplit megtisztítjuk, majd felkarikázzuk, és olajban megsütjük, majd egy jénaiba tesszük. A szűzpecsenyét is felszeleteljük, átsütjük, majd a krumplihoz
Ugrás a lap tetejére >>