A felsálat kiklopfoljuk, majd
sózzuk,
borsozzuk, elkenjük rajta a
mustárt, megszórjuk a
majoránnával. Ráteszünk két szelet sertéstarját, majd erre szórjuk a kakukkfüvet. A
csirkemellet is felszeleteljük, ezt tesszük a tarjára, majd erre kerül néhány karika kolbász. Az egészet így felgöngyöljük, összefogjuk, majd a
szalonna szeletekkel megtűzzük. Átsütjük olajban, majd aláöntjük a bort, hozzáadjuk a
borókabogyót, a
fokhagymát, egy elfelezett
hagymát és kevés vizet. Így addig pároljuk, amíg teljesen megpuhul. Ekkor
zsírjára sütjük, majd hozzákeverjük a
paradicsompürét, a
lisztet és újabb deci bort. A felgöngyölt húst felszeleteljük, majd a mártással leöntjük, és már kínálhatjuk
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>