Fűszerkeverék:
Pirítsuk meg zsiradék nélkül a
borsot, a csilit, a
koriander- és édes
köménymagot, a
borókabogyót, amíg illatozni kezd. Tegyük egy mozsárba, tegyük hozzá a
sót, és őröltjük meg.
Melegítsünk elő egy sütőlemezt a grillsütőn. Kenjük meg a húst a
földimogyoró-olajjal és szórjuk meg a fűszerkeverékkel. Grillezzük 20-30 percig. Tegyük tányérra, fedjük le, és hagyjuk 5 percig pihenni.
Forraljunk egy fazék vizet, és főzzük meg a
brokkolit 2-3 perc alatt. Szűrjük le.
Egy wokban melegítsük fel az osztrigaszószt, a
gyömbért, a
fokhagymát, tegyük bele a
brokkolit, és forgassuk össze.
A húst szeleteljük fel, és forrón tálaljuk a
brokkolival.
Előkészület: 20 perc.
Sütési, főzési idő: 20-30 perc.
Nehézségi fok: 1.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>