170 celsius fokra előmelegítjük a sütőt (légkeverés: 150 fok). A vékonyra kiklopfolt húsokat
sóval,
borssal,
paprikával ízesítjük, majd 3 ek. felforrósított olajban kisütjük őket. A
hagymát megpucoljuk és felaprítjuk, a
sonkát és a bacon-t felkockázzuk, majd mindezeket megfuttatjuk a maradék 1 ek. forró olajban. A
tejszínt összekeverjük a levessűrítménnyel, és beleöntjük a serpenyőbe. A szeleteket tűzálló tálba tesszük és beborítjuk a mártással. 40 percig sütjük.
Elkészítési idő: kb. 25 perc (+párolás és sütés)
kb. 365 kcal/1533 kJ/adag
34 g fehérje, 24 g
zsír, 3 g szénhidrát
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>