A húst felszeleteljük, megsózzuk, hirtelen kisütjük. Eközben a felaprózott hagymát és a nagyon vékonyan felszeletelt zöldségeket egy másik lábosban megpirí
A zsályaleveleket süssük meg 2 perc alatt az olajon, szedjük ki és tegyük papírtörlőre. A visszamaradt olajon süssük meg a húst oldalanként 4 perc alatt. Veg
Fogunk egy tálat, beletesszük a tejfölt, majd hozzákeverjük a felaprózott petrezselymet, a mustárt, a zsemlemorzsát, a lereszelt almát és az összes fűszert. A
A vért meleg abálólével péppé dolgozzuk, majd a felaprózott, megpirított vérrel együtt a felkockázott zsemléhez adjuk. Sózzuk, borsozzuk, a fűszerekkel íze
Fokhagymával bedörzsöljük a húst, egymásra rakva állni hagyjuk. Közben lisztet összekeverünk egy kevés borssal. Beleforgatjuk a húsokat, és forró olajban ki
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom