A sertésszeleteket kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk. A felszeletelt káposztához hozzákeverjük a köménymagot, az összepréselt fokhagymát, a lereszelt hagym
A húsokat és a vesét tisztítsuk meg, folyó víz alatt öblítsük át, aztán csöpögtessük le. Vágjuk nagyobb kockákra és forgassuk össze a felkarikázott hag
A májat lehártyázzuk, és szeletekre vágjuk. A hagymát felszeleteljük, és apróra vágjuk, a petrezselymet finomra aprítjuk. Az olajat és a vajat felmelegítjük
A velőt áztassuk langyos vízbe, majd vágjuk kockára. A hagymát pirítsuk meg a zsírban, tegyük rá a velőt, és kevergetve süssük pár percig. Sózzuk, borsozz
A lehártyázott velőt főzzük meg sós, enyhén ecetes és babérleveles vízben, majd hagyjuk hűlni. Gőz felett egy edényben főzzünk krémet a vajból, a reszelt
A húst kiklopfoljuk, besózzuk, majd elkészítjük a tölteléket. A megtisztított velőt sós vízben megfőzzük, majd felkockázzuk. A lereszelt hagymát megpirítj
A húst és a szalonnát sós vízben megfőzzük, majd kiszedjük, és a levében megfőzzük a rizst. A zsemléket felkockázzuk, majd hozzáadjuk a vért. A hagymát f
A húsokat sós vízben félig megfőzzük. A zsemlét megpirítjuk, és hozzáadjuk a felaprított szalonnát, darált húst, és összekeverjük. A hagymát megpirítju
Ugrás a lap tetejére >>