A felkockázott
szalonna zsírját kisütjük, majd megpirítunk rajta egy fej
hagymát. Hozzáadjuk az összepréselt
fokhagymát, a felcsíkozott
paprikát és a felaprózott velőt. Néhány perc után felöntjük a felvert
tojással,
sózzuk, és készre sütjük. Eközben a rostélyost felszeleteljük, kiklopfoljuk, majd a
tojásos tölteléket eloszlatjuk rajtuk. Az összeset feltekerjük és megkötjük, majd
zsírban átpirítjuk. Felöntjük kevés
vízzel, és így tovább pároljuk. Eközben a másik
hagymát is megpirítjuk, majd beletesszük a
gombát,
borsozzuk,
paprikázzuk, és ezt is megpároljuk. Ezután elkeverjük a hússal, majd meghintjük a felaprózott
petrezselyemmel, mellé tesszük a ribizlit, és már kínálhatjuk is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>