» 2 vöröshagyma » 125 g vaj » 250 g mazsola » 250 g aszalt sárgabarack » szikkadt kenyérbél » 2 dl csirkehúsleves » 1 tojás » 1 csokor petrezselyem » 1 db 12 báráynbordából álló báránykorona, amelyet elkészítetthetünk hentesünkkel » 1,5 kg burgonya » 1,5 kg zöldborsó » őrölt fahéj » só és bors
A kenyérbelet tegyük a húslevesbe néhány percre, majd nyomkodjuk ki belőle a levet.
Egy kis vajon futtassuk meg az összevágott hagymát, tegyük egy tálba és dolgozzuk össze a kenyérrel, a mazsolával, a feldarabolt barackkal, a tojással és az apróra vágott petrezselyemmel. Közben fűszerezzük sóval, borssal és egy kis fahéjjal.
A bordakoronát hintsük meg mindenhol sóval, valamint borssal és kanalazzuk bele a keveréket. Helyezzük egy tepsire és előmelegített sütőben 1 óráig süssük. Ha kész kanalazzunk rá egy kis felhevített vajat.
Köretnek párolt petrezselymes burgonyát és zöldborsót kínáljunk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom