Fólialapok között kiklopfoljuk a húst, félbevágjuk, hogy nagyobb szeletet kapjunk kiterítve, majd meg
sózzuk, meg
borsozzuk. Vastagon megkenjük a
tejszínes
tormával, és
lisztbe forgatjuk. A
tojásokat felverjük 3 ek. meleg
vízzel, majd ráöntjük a zsemlemorzsát is. A húsokat először a
tojásba, majd a vizes zsemlemorzsába forgatjuk. Egy serpenyőben felforrósítjuk a
vajat, amiben a szeletek mindkét oldalát aranybarnára sütjük. Hozzáillő köret:
saláta és vörösáfonya-befőtt.
Elkészítési idő: kb. 20 perc (+sütés)
kb. 497 kcal/2087 kJ/adag
39 g fehérje, 12 g
zsír, 56 g szénhidrát
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>