Tarja roston, csomboros káposztával, töltött burgonyával recept
Hány személyre: 4 személyre
» 4 adag csomboros káposzta » 50 dkg tarja » só és bors » 8 nagyobb burgonya » 50 dkg juhtúró » 2 dl tejföl » 10 dkg sajt
Meghámozzuk a burgonyát, sós vízben megpároljuk, leszűrjük és kivájjuk a belsejét. A krumpli belsejét összedolgozzuk a túróval, a tejföllel és fűszerezzük sóval, valamint borssal. meghintjük reszelt sajttal, majd előmelegített sütőben ráolvasztjuk a sajtot.
A tarját szeletekre vágjuk, ízesítjük sóval és egy serpenyőben mindkét oldalát aranysárgára sütjük. A töltött burgonyával és a káposztával tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom