A húst 4 félujjnyi vastagságú, hosszú, vékony szeletre vágjuk, majd az egyik oldalukat
mustárral megkenjük. A
szalonnát nagyon vékonyan felszeleteljük, az egyik
hagymát felaprítjuk, majd a hússzeletekre terítjük. A
paradicsomot is vékony szeletekre vágjuk, majd keresztben a húsra rakjuk. A szeleteket feltekerjük, majd megtűzzük. A másik
hagymát felaprítjuk, az olajon megpirítjuk, majd rátesszük a hústekercseket, és megsütjük. Kis vizzel felengedjük, beletesszük a húsleveskockát, a másik
paradicsomot és a
paprikát. Lefedjük, és alacsony hőfokon megpároljuk. Ha elfőné a levét, öntsünk hozzá egy kevés vizet. Amikor kész, a hústűt kiszedjük, és a tekercseket felszeleteljük. A levébe keverünk egy kis
lisztet, majd vizet vagy vörösbort adunk hozzá.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>